Széchenyi 2020

MBH Zrt.

MBH Zrt. cégbemutató

Köszönjük, hogy érdeklődésével megtisztel bennünket!

Az MBH Zrt. 2012-ben alakult. Azzal a céllal hoztuk létre vállalkozásunkat, hogy Magyarországon is biztos alapokra helyezzük a környezettudatos fűtési technológiákat.

Első lépésként felépítettünk egy 2500 m2-es gyártóüzemet Makón, ahol a legmodernebb technológiával állítjuk elő a kiváló minőségű fapelletet.

A fapellet gyártásához szükséges faipari mellékterméket Magyarország területéről vásároljuk fel.

A beérkező alapanyagot és legyártott készterméket hazánkban egyedülálló, saját laborunkban vizsgáljuk és minősítjük.

Ez garantálja számunkra és az Ön számára is a folyamatos magas minőséget.

Cégünk többféle minőségű fapelletet gyárt, ezért bármely ismert kazántípushoz a megfelelő tüzelőanyagot tudjuk biztosítani.

Csak saját gyártású fa pelletet értékesítünk, pellet gyárunk Magyarországon, Makón, a cégcsoport saját tulajdonú telepén épült meg.

Több helyszínen tervezünk pellet gyár építést, valamint országos hálózatot kiépítését tervezzük a pellettel való fűtés gazdaságossá és komfortossá fűtőanyag (házhoz szállítás, karbantartás, stb.) tétele érdekében.

Társaságunk elsősorban végfelhasználókat szolgál ki, de törekszünk hosszú távú kapcsolatot építeni viszonteladói hálózatokkal is, kizárólag saját terméknév használata mellet.

Gyártunk és értékesítünk saját fejlesztésű Pelletkazánokat 15-30-60-70-100KW teljesítményben, ill. forgalmazunk más gyártóktól fa aprítékos, faelgázosító kazánokat, valamint beltéri- és kültéri kandallókat, teraszfűtőket.

Pénzügyi kontsrukció: akár 12 hónapos részletfizetéssel is megvásárolhatja kazánjainkat.

Az MBH Zrt. foglalkozik továbbá biomassza alapú hőközpontok telepítésével és üzemeltetésével az 1000 kW teljesítményig. Ezt cégünk akár saját finanszírozásban is vállalja, melynek során az Ügyfelünk a társaságunktól több évre megkötött szerződés feltételei szerint csak a mért és ténylegesen elfogyasztott hőenergiát veszi meg.

A környezettudatosság és az innováció elkötelezett híveiként fontosnak tartottuk, hogy meglévő partnereink mellet saját fejlesztésű és gyártású pelletkazánnal is megjelenjünk a piacon.

Az MBH Vulcan kazáncsalád (15kW, 30kW, 60kW, 70kWAir, 100kW) a magyar családok, valamint kis és közép vállalkozások, irodák, intézmények, raktárak, csarnokok, műhelyek, szálláshelyek stb. igényeihez lett kifejlesztve.

Országos lefedettségű szervízhálózatunk magasan képzett gépészeti szakemberei segítik Önt a készülék bekötése, beüzemelése, az éves karbantartás, szervizelés, netán az esetleges meghibásodás esetén is.

Segítünk Önnek műszaki kérdései megválaszolásában, döntését előkészítő energiamegtakarítást célzó számolásának elkészítésében, számolunk és gondolkodunk Önnek közösen, segítünk a megfelelő technológia, illetve teljesítményű pelletkazán kiválasztásában, valamint a fűtési rendszer kiépítésében.

Mi az a cég kívánunk lenni az Ön számára, amely az adottságoknak megfelelő lehetőségeket bemutatja Önnek és ezáltal Ön a legjobb döntést tudja meghozni. Mi tájékoztatjuk és Ön hozza meg a döntést!

Kérdésével, fejtörésével keressen meg bennünket bátran, szakmailag kiválóan felkészült kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

 

Elege van belőle, hogy szinte évente drágul a földgáz?

Hogy az üvegházhatás miatt megbolondult az időjárás? És hogy utódaink túlélése ezen a bolygón egyre kérdésesebb?

Mindebből nekünk is elegünk volt!

Ekkor fedeztük fel a megoldást.

Abból indultunk ki, hogy a természet örök, nagy körforgás. A fosszilis, „halott” energiahordozók (pl. földgáz) nem illeszkednek ebbe a körforgásba. Ezért egyre fogynak, szennyeznek és drágulnak.

A megoldást a természetben megújuló energiák jelentik. Ilyen például a fafeldolgozási melléktermékekből (pl. fűrészpor), mezőgazdasági hulladékból előállított pellet. 100%-os bio energiaforrás. Az egyedüli alternatív energiaforrás, amely képes az Ön szükségleteit egymagában kielégíteni.

A pellet a legősibb tüzelési eljárást, a fatüzelést igazítja mai elvárásokhoz. Ez a csodagalacsin a legkorszerűbb tudományos eszközökkel tökéletesített hulladék tűzifa.

A pelletfűtés árelőnye a földgázhoz képest meghaladhatja a 35%-ot. A fűtőberendezés ára legkésőbb 6 év után megtérül. A fűtőanyag, a pellet árát pedig a helyi piaci verseny szabja alacsonyra.

Ígéretet teszünk Önnek arra, hogy a pellet ára tartósan stabil marad

Mert a pelletet helyben keletkező alapanyagból helyi munkaerővel állítják elő. Így az árat is az Ön kegyeiért folytatott helyi verseny határozza meg.

Ebben a versenyben mi 1 milliárd forintot fektettünk be egy kiváló minőségű hazai pelletet előállító kutatóközpontba. Ez Magyarországon egyedülálló.
Már csak egyetlen probléma maradt. A fűtőberendezés által igényelt befektetés. De mi erre is találtunk megoldást.

Mi fizetjük Önnek a kazánt!

Ezzel elejét vettük a legfőbb fenntartásnak. Mi is tudjuk: a kazán vásárlása nem olcsó mulatság.

Mi megfinanszírozzuk Ön helyett! Ebben egyedülállóak vagyunk a piacon.

Önnek nem kell kazánt vennie. Csupán az Ön által elfogyasztott hőmennyiséget kell kifizetnie. Ezzel ámulatos megtakarításokat fog elérni.

Mi kiszállítjuk, takarítjuk, biztonságát megoldjuk, felszereljük hőmennyiségmérővel. Ennyire egyszerű lesz az Ön élete az új kazánnal.

Még miért éri meg Önnek?

  • Ha szüksége van ránk, mi biztosan ott vagyunk. Számos gyártónál fél évekkel előre kell szólnia, mert ők szinte csak külföldre gyártanak, vagy mert senki sincs a vonal végén. Mi bármikor szeretettel látjuk személyesen a gyárban is.
  • Nekünk nem kevés a magyar piac. Mi Önnel, magyar fogyasztóval szeretnénk foglalkozni. Nekünk a legfontosabb a magyar vásárló.
  • Prémium minőségű pelletet vásárolhat tőlünk, mert egyedül nekünk van saját laboratóriumunk Magyarországon, ami még az EU-ban is párját ritkítja.
  • Fapelletét az országban bárhová ki tudjuk szállítani a kért kiszerelésben, akár házhoz is.
  • Velünk lehetősége van a pellet kipróbálására. A termékért garanciát is vállalunk.
  • Hosszú távon megoldjuk fűtési gondjait. Megbízható, stabil gyártó vagyunk. Ha nálunk vásárol, nem kell évről évre reszketnie, hogy honnan lesz idén tüzelője. Nem kell többé aggódnia azon sem, hogy melyik kereskedő milyen minőségű fűtőanyagot hoz be külföldről magas áron.
  • Nálunk az ár nem változik folyton, ami az Ön számára biztonságot, hosszú távon kiszámítható fűtésköltséget jelent.
  • Ingyenes szaktanácsadást kínálunk Önnek bármely fűtéssel kapcsolatos kérdésben.
  • Saját fejlesztésű kazánunk van. A házi kazántól az ipariig minden műszaki megoldást meg tudunk csinálni. Forgalmazunk, telepítünk, szervizelünk. Minden műszaki igényre, egyedire is tudunk megoldást javasolni.
  • Környezettudatos, átfogóan pozitív világszemléletünk érvényesül az Önnel ápolandó kapcsolat minden területén.

Gazdálkodjon felelősen az energiával! Váltson pelletre!